Portföljrapport från start till Q3

Portföljrapport från start till Oktober

Portföljutveckling

Ovan ser du kontots portföljrapport från starten den 13 Februari t.o.m. sista September. Det är ingen nämnvärd skillnad mot mitt valda jämförelseindex SIX30 Return Index, men mitt mål är inte att vara bättre än index varje kvartal, eller ens varje år. På lång sikt är dock mitt mål att slå gratisfonden Avanza Zero (vilket är identiskt med SIX30RX), annars är ju tiden jag lägger ner på att leta köpkandidater till portföljen helt fruktlöst.

Jag tror att en kombination av kvalitetsbolag (som köps in till rimliga värderingar och växer snabbare än snittet på börsen), och stabila indexfonder, kommer ge mig en bra avkastning med relativt låg risk.

Mina bästa innehav

  • BTS Group – 44,15%
  • Acando – 29,71%
  • XACT Råvaror ETF – 22,57%

Mina sämsta innehav

  • Fenix Outdoor – -2,59%
  • Avanza Global indexfond – -2,83%
  • OEM International – 0,19%
Annons

Lämna en kommentar